Untitled Document




 


Activity Stream

Filter
Sort By Time Show
Recent Recent Popular Popular Anytime Anytime Last 24 Hours Last 24 Hours Last 7 Days Last 7 Days Last 30 Days Last 30 Days All All Photos Photos Forum Forums Blog Blogs
  • spoony's Avatar
    Yesterday, 10:38 PM
    All I see on MMC is a bunch on sh&t talking and stupid crap.
    4 replies | 3553 view(s)
  • mudskipper's Avatar
    Yesterday, 06:55 PM
    mudskipper replied to a thread circuit breaker in Main Forum
    This one is located by the starter on the left side. Theoriginal one said 24v 40amp (I bought the motor used so original as in when I got it). The...
    7 replies | 283 view(s)
  • DuckhunterF250's Avatar
    Yesterday, 03:54 PM
    we dont delete anyone on there just for being on a different page. send me your name and i can see why your were booted.
    4 replies | 3553 view(s)
  • dixopr's Avatar
    Yesterday, 12:51 PM
    dixopr started a thread 2011 5500 Mag in Mud Market
    Any interest in a 5500 170hrs 2 props extra belt oil changed every 25hrs regular out drive tall transom valves adjusted 10hrs ago
    0 replies | 53 view(s)
  • quackerattacker's Avatar
    Yesterday, 11:21 AM
    I thought you were going to do this last year Dennis? Your retired and should've had it done months ago. What have you been doing all this time...
    4 replies | 111 view(s)
  • deadbird8's Avatar
    Yesterday, 08:15 AM
    These and most forums support TAPATALK so you can access them via the APP from a mobile device. Lots of posts there on MMC, but Facebook search...
    4 replies | 3553 view(s)
  • deadbird8's Avatar
    Yesterday, 08:13 AM
    deadbird8 replied to a thread steering problem in Main Forum
    I worked on one that was at the coast and wasn't serviced. It had the same issue. We removed the grease zerk on the vertical shaft and sprayed...
    4 replies | 111 view(s)
  • deadbird8's Avatar
    Yesterday, 08:08 AM
    deadbird8 replied to a thread circuit breaker in Main Forum
    The motor and trim are 12V powered. The ckt breakers I am talking about are mounted behind the starter. They are 12V for trim and clutch.
    7 replies | 283 view(s)
  • one click willie's Avatar
    02-04-2016, 05:43 PM
    Found the old thread with the info I needed. Hopefully I'll get it apart.
    4 replies | 111 view(s)
  • one click willie's Avatar
    02-04-2016, 04:50 PM
    I know I've asked about this before in the past... I removed the nut on the vertical shaft and sprayed the entire shaft with penetrating oil but...
    4 replies | 111 view(s)
  • mudskipper's Avatar
    02-04-2016, 03:00 PM
    mudskipper replied to a thread circuit breaker in Main Forum
    After resetting it twice it stopped tripping. Ill try the switch next. When i put the multi meter on it it wouldn't trip. Ran it up and down...
    7 replies | 283 view(s)
  • one click willie's Avatar
    02-04-2016, 02:11 PM
    I posted this on the other site and thought I might be better off asking here. My motor steers terribly hard. I literally have to yank on the...
    4 replies | 111 view(s)
  • muzzymadman's Avatar
    02-03-2016, 11:07 PM
    I was on your page till I just got booted for nothing , I think because I was on another page , but I wasn't part of the issue
    4 replies | 3553 view(s)
  • PrKawa's Avatar
    02-03-2016, 07:23 PM
    Bump
    1 replies | 155 view(s)
  • deadbird8's Avatar
    02-03-2016, 05:29 PM
    deadbird8 replied to a thread circuit breaker in Main Forum
    When its tripping, check the wires with the multimeter on and OHMs setting and find out where its shorting. Check the trim wires in the tiller...
    7 replies | 283 view(s)
  • mudskipper's Avatar
    02-03-2016, 03:03 PM
    mudskipper replied to a thread circuit breaker in Main Forum
    I put a new breaker on there and it tripped. Started peeling back wire covers looking for a bad wire and i didnt see any. After ten minutes it strted...
    7 replies | 283 view(s)
More Activity